VARJE MÅNDAG!

Jisses Amalia, nu har jag samlat på mig Sollefteå-prylar minsann. Rygga, nyckelband, T-shirts, USBs, tygpåse, reflexer...jag tänkte överösa världen med budskapet om SOLLEFTEÅ tills folks hjärnor börjar invarderas och munnarna gå!

Helt enkelt, tänkte jag till fjortontusen procent anamma den där Gyllene Regeln inom all kind of marketing. Att ett budskap liksom måste nötas, stötas och blötas - tills det sitter fast i skallen på den glade mottagaren. "Jaja, du är EN person Jennifer.." JAG VET! Men tänk om vi alla skulle köra igång en liten kampanj?

Vi kan bestämma att varje måndag sprider vi aktivt ett budskap som på något vis har med gamle Sollan att göra. Det kan vara alltifrån en enkel statusuppdatering där kommunen nämns, en länk till denna blogg - till en länk om Sollefteås idrottsklubbar, Youtube-klipp eller varför inte en kul artikel? Eller kanske "råkar" du lämna en lapp eller ett visitkort på flygplatsen..  Vi provar och ser vart det leder tycker jag! Den kostnadsfria marknadsföringens kraft (Word of Mouth och PR) skall icke förringas.

Tillsammans gör vi Sollefteå till en kraftfull kommun (skit i att det är en klyscha, let's fake it ´til we make it!) och sätter kommunen på såväl Sverige-karta som världskarta! Go Solle, goooooo!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tjenare jennifer:)

Du ja tänkte då du är så fylld med ideer och tro på få upp sollefteå på kartan, vilket ja tro är mycket möjligt, tänkte ja kolla med dej. Du har ingen aning om de händer nått mer runt jul än annandag firande och nyår?

Har nämligen en polare från canada som fundera på kanske komma över och se vad som finns i sverige:)

Stog och övervägde först om att vara i stockholm kanske då de finns som lite mer, sen tänkte ja äh vafan man kan hitta på saker här bara man ge sig fan på de!

Tänkte man kan börja möta upp hon i stockholm och va där en helg, sen resterande 2v spendera i solle. Tro om man kan få hon att uppskatta så pass att de sprids?Hade allafall tänkt att man har jangullik, hallstabacken, juldans firande, nyår, åka runt och försöka se endel. Några ideer ifall hon passera förbi?

Hon fråga igår om de va möjligt att komma hit för blivit sugen på sverige sen ja umgicks med hon i några månader, och kommer hon bli de all in så de bli return;)Tack på förhand:)

2011-09-01 @ 12:42:37
Postat av: Susanne

Norea till mej igårkväll: "Mamma är det bara jag eller tycker du också att Sollefteå borde få en större prick på kartan?" Jag tänkte direkt att det här måste Jennifer få höra :) Hon fortsatte sedan. "Det är lite orättvist att Sundsvalls prick är större. Jag menar titta vad fint det är här och sen är det ju så många som kommer hit".

Så du ser - du är inte ensam, den yngre generationen tar vid ditt påbörjade budskap. Tillsammans ska Sollefteå bli en större prick på kartan.

Än en gång - ha nu en alldeles underbar tid i Australien.

Kram Susanne

2011-09-01 @ 18:14:54
Postat av: Jennifer

Hallå där, Johanna! Vad spännande med besök från hockeylandet Canada!! :D Givetvis ska ni välja Sollan framför huvudstaden! Radar upp lite tips! Ha så kul med vännen din! :)- Kåtabyn i Junsele. Öppet på vintern tro?

- Bastu/Tunna/Mat på häftiga Westin's Adventure

- Övernattning på vackra Gålsjö Bruk (inkl. julbord)

- Några skidturer på våra oslagbara skidspår på t.ex. Hallstaberget

- Juldagen på Appelbergs

- Promenader, bara njuta av vyer och frisk luft!Åååh Susanne! Underbara Norea, vilket hopp för framtiden :) Ge henne en kram från mig! <3

2011-09-07 @ 15:04:40
URL: http://solleftealever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0