En dag bland bollar och gräs

Parog & Expert Open! Årets företagsgolf anordnas av Parog och Expert i samarbete med Solle kommun. Jag tycker det är trevligt att företagarna får chansen att tävla mot varandra på andra sätt än på marknaden, träffa kommunfolk under avslappnade (ja, alltså, det beror ju hur det gå ute på banan..) former och helt enkelt njuta av vår grymma golfbana. Klockan 10.00 startade tävlingen. Jag lämnade 14 taggade lag vid teen, önskar lycka till och hoppas att ni får en trevlig dag! Och givetvis hoppas jag att ni får en minnesvärd kväll hos Håkan Westin ute på Westins Adventure.. Men det sistnämnda behöver jag inte ens hoppas på, jag VET att det blir strålande. Det blir det alltid därute i Forsmos vildmark.

Jag tog med mig dessa snygga give aways med spännande innehåll ut till golfbanan!


Frökan Bloggerska attackerade förväntansfulla golfers med kameran!  Sollefteå Golfklubb - något vi alla ska vara stolta över! Klicka in på deras hemsida här.


Uppvärmning på ranchen!


Snodde en bild på denna person.. Sett honom förut.. Det är ju min snygga daddy!


Arrangörerna hälsar välkomna och peppar till en trevlig golfdag!


Tysta och lyhörda tävlingsdeltagare.. Lite prestationsångest i luften kanske?Hmm... Var ett tag sedna jag drog en sådan här.. Dags för come back?


Jag skuttade glatt runt med min nya favvo-hood! Stilig va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0