Släpp sargkanten!

God morgon världen!

Jag pratar ofta om attityder och inställningar. Varför? För att det är så himla viktigt för utvecklingen och tillväxten. Så jag maler än en gång, jag är ju trots allt en marketer med Golden Rule of Seven i hjärnbalken (en människa behöver "utsättas" för ett budskap 7 gånger för att det ska fastna).

Jag tänker att varje individ kan bestämma hur denne ska agera, vi har alla ett val: heaven or hell? . Ungefär som i hockey! En spelare bestämmer om denne ska in i smeten och brunka, ta emot nån smäll och sen skjuta mot mål. För att vinna matchen och så småningom hela serien!

Eller om han darrigt och trött tänker stå och hålla i sargkanten för att de kommer ändå att förlora och dessutom är det ingen annan jävel i laget som gör nåt så jag tänker minsann inte bryta en nagel i onödan..  

Ni fattar poängen va? Till alla Sarg Lovers ute i bygden säger jag: släpp sargkanten och kom in i matchen. Ingen gillar en fegis!


Ibland måste man helt enkelt lyfta på röven och ta en fight för laget.
Kommentarer
Postat av: Mia K

SÅ sant ,så sant. Och kommer också ihåg ditt föredrag - att det måste i bland göra lite ONT !!!!!!

Har aldrig gillat att spela längs sargerna !!!

2011-08-30 @ 09:50:36
URL: http://mika99.bloggplatsen.se
Postat av: Jennifer

Ja, det måste faktiskt göra ONT!Och så är det ju såhär, att de matcher man minns är ju dem som man vann med blod, svett och tårar! Då växer lagmoralen tillslut också, man skyddar varandra från smällar och är stolr över sitt lags namn.Så, Sollefteå kommun är inte bara ett företag. Det är ett idrottslag också! :)Hejja Solle!2011-08-30 @ 09:56:44
URL: http://solleftealever.blogg.se/
Postat av: Jennifer

*stolt

2011-08-30 @ 09:57:07
URL: http://solleftealever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0