En elak soon-to-be-aussie

Om jag inte varit arbetselak förr så har jag nu blivit det. Krävdes enbart alldeles för många kilon och ingen stubin vid packandet av den förbannade väskan jag ska ta med mig. Lugna sig? Jag vet! En riktigt elakjävel är jag nu, det hjälps inte. Och jag tror att det är resfebern som satt sig på humöret. Aaah jag ska flytta till Australien. Och förberedelserna går ungefär lika bra som att blanda olja och vatten: går intteeee aaaallls!

Det känns som att ha tappat äggpaketet på golvet, vilja lägga sig ner och plaska i kletet och skrika som en 5-åring. Där har vi mig at the moment, ingen vacker syn och ingen framgång för det här med personal branding. Idag är jag bara en elakjävel och en soon to be aussie - med kort stubin och alldeles för mycket i min mentala ryggsäck.


Jag ska åka runt HALVA JORDKLOTET och får bara ta med mig 20 kg. Vad i ********, väskan jag har på krogen väger ju typ så mycket!Bakom leendet gömmer sig en irriterad djävul.

Kommentarer
Postat av: Lena

Synd jag inte läste det här tidigare. Du får ju ha handbagage 7 kg utöver handbagaget får du ha HANDVÄSKA som kan vara STOR och få plats med massor av saker, utöver det får man ha en dataväska och kameran, om man har en stor kamera alltså :P Kan va ett tipps till du åker hem då du säkert har med dig en massa presenter ;)

2011-09-09 @ 11:15:15
URL: http://lena.nerdlabs.org/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0