Vi välkomnar SVT

Ni har väl inte glömt att det är Trollskoj XL i morgon kl. 19 i Parken, med allas vår Lars Hägglund i spetsen? Inte nog med att kvällen kommer bli awesome.. den kommer att filmas av SVT som just nu producerar det nya programmet Sveriges Bästa Turné! Där får vi följa ett gäng av landets artister ute på vift! Sara Varga & Rabih Jaber är två av dessa, lämpligt nog kommer ju båda till Sollefteå Landet nu under Nipyran. KUL VA!? All publicitet mottages varmt plus att det såklart är (troll)skojj med ett extra litet jippo i form av program-inspelning! Och media-vana är vi ju eftersom vi har Hollywood rännandes i hälarna nowadays ;-)
Kommentarer
Postat av: Martina C

Det är så kul att läsa din blogg Jennifer! Jag blir glad varje gång jag tittar in! Dessutom längtar jag hem till underbara Solle varje gång - trots att dom flesta jag känner har flyttat nån annanstans :) Men jag får två härliga veckor i slutet på augusti i norrland, så då får jag passa på att njuta :) Lycka till med allt under nipyran och hoppas det blir kul på laxis! :)

2011-07-27 @ 16:56:36
URL: http://mmcc.bloggplatsen.se
Postat av: Jennifer

Hej Martina & tack så mycket! Det blir jag glad av att höra :-)Nipyran blev kalas, särskilt Alcazar blev succé - inte varje dag det är 7000 pers i parken! Välkommen hem nu i slutet av aug, kanske springer på varann!Jennifer :-)

2011-08-02 @ 13:11:13
URL: http://solleftealever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0