Festival med stjärnor

Nipyran 2011 avslutas med en tre-dagars festival! Den 28/7* är det dags för Nipyrans alldeles egna shopping-dag! Ner på stan med er och toppa sedan med att klockan 19.00 avnjuta Trollskoj XL i parken med inga mindre än Lars Hägglund, Sara Varga & Rabih Jaber! Kommer bli en riktigt bra kväll i sommarglädjens tecken!  


Fredag innebär.... trumvirvel..... LAXIS! Såklart. Under dagen ser vi till att vimla på stan tillsammans, kanske köpa nya kalasbrallor inför kvällen? Klockan 12 delas Ingrid Thulin-stipendiet ut till årets vinnare - som jag för övrigt intervjuade igår, håll utkik på solleftea.nu!

Själva Laxfestivalen behöver väl ingen närmare beskrivning? Den fylls i vanlig ordning av lax, glada krögare, sommarkänslor och mååååånga kramar! Och i år får vi äran att välkomna Alcazar, som är ute på sin avslutningsturné - bara att skaka rumpa nere vid scenen, woop woop!  


Årets kalas avslutas med en härlig lördag! Kvällen kallas för Återvändarkvällen vilket riktar lite extra fokus mot alla oss hemvändare. Det innebär att vi helt enkelt får chansen att kramas lite extra innan kalaset är slut och alla ska hem efter en Nipyra som sent skall glömmas.

Billigare festival får man leta efter:

Entré

Endast fredag

Fredag och lördag

Endast lördag

Fyllda 18 år

100 kr

100 kr

100 kr

13 till 17 år

50 kr

50 kr

50 kr

Under 13 år

Gratis

Gratis

Gratis

*Måste givetvis flika in att lilla jag fyller 23 år :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0