Reklamen är igång och snart börjar filmen

Full fart på både Gågata & Park. Nån unge som är ute för första gången på cykeln och vrål-vurpar men är glad ändå.. En annan unge som kletar glass på den pratande och lyckligt ovetande pappan.. Och en hel hop med turister & lokala semesterfirare som visslar och lever livet på en pinne. Visst är det väl fantastiskt? Jag blir sprudlande!

Idag känns det rent "roddar-mässigt" lite som lugnet för stormen, som reklamen före filmen, som uppvärmningen innan matchen.. Ja, ni förstår. Det känns som om det riktigt kommer SMÄLLA i morgon med Trollskoj XL! Sedan Laxis & Återvändar´n på det! Och vilka stjärnor som kommer: Lars Hägglund, Sara Varga, Alcazar (deras NÄST sista spelning ever!)... Jag längtar, ja - och jag laddar med grillkväll och Onsdagsklubb på Äpplet* ikväll. Livsnjuter så det förslår.

Det blir en minst sagt festivalig och härlig yre-helg! Det blir nog grov-gröt´n till frulle i morgon så att jag står pall för trycket :-)


En liten bild från lunchens cykeltur: Campingen är korvstoppad och Badet är välbesökt!
Sollefteås egna stjärn-kock Linda bjuder upp till mat i Parken! Mums! * Ja, 90-talisterna har tydligen bestämt att Appelbergs heter så. Så jag är inte dummare än att jag hakar på och leker 20 så länge jag kan.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0