Jennifer Andersson, en fara för samhället

Idag var jag på en synnerligen trevlig fika (Myregården). Det var Katarina Norström, frilansare - för Nordsverige i detta fall - som var nyfiken på vad jag har att säga. Hmm, det börjar bli skitfarligt nu.. Intervjuer, föreläsningar och en hel BLOGG där mina äckliga, nya och kreativa tankar om Sollefteå får andas fritt! Tillhör DU en av dem som darrar kaffekoppen ur näven? Känner du någon som är sådär konservativt livrädd för förändring? Tycker du att jag är helhärligt ärlig eller bara en pina i röven? Kanske vill du kasta nåt hårt i huvudet när du ser mig nästa gång (varsågod)? Vad som - alla reaktioner mottages varmt!  

Jag tycker det är helt fantastiskt med denna uppmärksamhet. Det är ju det jag vill ha eftersom att jag vill nå ut med mina åsikter! Men också bygga mitt egna personliga varumärke, såklart; I´m a marketer in my soul and a manager at heart. Jag är Jennifer Andersson.

Att jag pratar snabbt är ingen nyhet. Stackars Katarina som fick skriva så fingrarna bl´ö! :-)Denna väska är min följeslagare. Ja, så här kan det se ut i en Nipyrares handväska: kamera-sladd, post its, helgens körschema, vattenfast penna, överstrykningspenna, bläckpenna, program, tejp paraply, häftapparat, sax, hårklämma, solbrillor, sårtvätt, glasögonfodral, kameraladdare, börs, spray, kalender, en hög gem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0