En järnlady står bakom Gålsjö Bruk

Då jag är väldigt intresserad av varumärken och branding, så har jag på senaste tiden funderat lite extra på HUR Sollefteå kommun ska kunna bli ett hippt företag i folks ögon - istället för en kommun lika rolig som elefanter är smidiga..

Jag tycker att vi ska lära oss av våra fantastiska företagare och deras sätt att värna om sin verksamhet och sitt varumärke. Ett företag som jag tycker har byggt upp sitt varumärke med bravur och klass är Gålsjö Bruk med Catarina Molitor Sjöberg i spetsen. Namnet Gålsjö förknippas med äkthet, kvalitet och upplevelser. Titta på alla fina möjligheter som finns: alltifrån gourmethelger till konferensresor erbjuds i denna idylliska miljö! 

Idag åt jag en mycket läcker lunch och jag fick chansen att peppra Catarina med frågor kring företagandet, hennes driv och Sollefteå i allmänhet. Sedan 2001 har hon funnits på Gålsjö och för 6 år sedan, 2005, blev hon en stolt ägare. Catarina är en väldigt hängiven företagare, det ska ni veta! Hennes vilja, driv och kompetens bidrar sååå mycket till hela Sollefteås existens.

Förutom framgångsrik företagare och mamma till två, så har Catarina Molitor Sjöberg ungefär tusen bollar i luften, känns det som. Hon är en jävel på att jonglera helt enkelt! En av de färgsprakande cirkusbollarna heter Sollefteå Hockey! Hon sitter med i styrelsen och jag är tusen procent säker på att hon under denna säsong kommer bidra med mycket klokt till föreningen. Detta tack vare sin personlighet, sitt sinne för affärer och företagande - och sitt förflutna i MODO Hockeys styrelse.


Efter en kopp kaffe och fortsatt prat begav jag mig ut i den friska Gålsjö-luften för att fota lite och insupa lugnet, skönheten och historien.. När jag satte mig i bilen tänkte jag å hela Sollefteås vägnar: TACK, Catarina för att du finns i vår älskade kommun! Du är en järnlady men samtidigt i allra högsta grad mänsklig - där har vi ett vinnande koncept!

Med detta sagt kabbar jag sakteliga ner veckans arbete och siktar in mig på att riktigt njuta av Sollefteå, det är näst sista helgen innan jag tar med mig min kropp till landet med snygga surfarhunks och coola koalor.

HAPPY WEEKEND!

Välkommen till Gålsjö Bruk. Tack tack!Gålsjö är så fint, från trädknopp till byggnadsbräda! 


Den charmiga matsalen! Kunde spana mig ut genom ett fönster och se att en stor och fin altan är på väg att skapas. Åååh tänk vilka mysiga frukostar i sommarsolen nästa år!


Min trevliga lunchkompis tillika entreprenör ända in i benbärgen.  


Ljuvlig zuccini-soppa!


Ooops! Den gudomliga laxen slank ner likt blixten.


Otroligt gemytlig och äkta miljö i Gålsjös byggnader.


De säger att Hallstabergets Stefan Karlsson är en grym entreprenör. Och det är han! Meen.. Det är Catarina Molitor Sjöberg också. Lika sant som att man äter ris i Kina!


Jag låter resterande bilder tala för sig själva, watch and enjoy!


Kommentarer
Postat av: Farmor Forsberg

Flyttade till Gålsjö från Brustjärn 1938.Min barndom på Gålsjö var helt underbar,med skogsarbetarfamiljer, timmerkörare från Boteå och ganska snart kände jag en rikedom av att få bo på ett ställe med så mycket historia, det gav oss en stolthet att veta vår historia med smeder,och skogsmän, timmerflottning och kottplockning.Det fanns allt en uppväxt upp till dess jag gick vidare till ett eget liv med familj och arbete.Gålsjö är det godaste minne jag har.

2012-01-22 @ 13:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0