We wanted to stay the night, stay the night!

Ja, då har man rotat i kameran. Vissa artister finns inte med alls, beror nog på att jag var ute och sprang på annat.. Eller skulle upp och köra bil! Jag var årets Transport-nisse, skulle man kunna säga. Det gav mig chansen att lära känna artisterna liiite mer. Som människor. Det är roligt att se hur så vassa och proffessionella entertainers kan vara så ödmjuka och i allra högsta grad mänskliga - samtidigt. Förutom bilkörning blev det såklart en hel del roddande också, jag kände mig lite som en högra hand som ständigt var redo att agera! En liten yrar-hjälpreda, helt enkelt.

Här kommer ett litet axplock av pics!

Engmans Kapell värmde upp parken till närmast glödhet! Älskar låtarna!


Engmans Kapell ställer upp för foto!Fröken Molitor Sjöberg tillsammans med Liv Burman - representerade huvudsponsorerna Norrmejerier! Liv och jag började samtidigt på Handels i Umeå -- världen är liten, kan jag tycka! Roligt att träffa henne i min hemstad!Snygg trio - ALCAZAR!
Jag ÄLSKAR skor och blev därför väldans impad av dessa.. därav den fina posen från alla tre!Lina, Andreas & Tess = skitsnygga och laddade! Jag = ett mindre snyggt trött-öga :-)Lina är pepp!Peptalk och energi-samling!Parken var BRINNANDE av energi och glädjerus!Ja, tänk att de valde Solle för sin näst sista spelning någonsin som Alcazar!Lina, Tess & Andreas gav JÄRNET!De hade kul, vi hade kul - det var helt enkelt jävligt KUL i fredags!Sandra & Patrik hjälper Sara (Varga) att sälja skivor efter lördagens spelning!Sara signerar!En vacker duett med Emil Assergård på gitarr!Lars Hägglund & Martin Kagemark höll lite låda med mys-prat och finsång!SNIPP SNAPP SNUT, SÅ VAR ÅRETS NIPYRE-SAGA SLUT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0