Let's reveal the secret

Sedan barnsben har jag varit idérik och beslutsam! Jag har haft tusen och en tankar om vad jag vill göra och det kan gå snabbt, snabbt, snabbt mellan olika beslut. Min ömma moder brukar likna mig vid en gasballong - om ingen håller i mig så åker jag upp i det blå. 

Den här gången har jag kommit på den fantastiska idén att jag ska flytta till Adelaide, South Australia!

H Ä F T I G T V A ! ? ! ? :D

Den 7 september lyfter planet mot andra sidan jordklotet och andra sidan ekvatorn. I ett halvår framöver ska jag vara extra-syrra/mamma dvs. Au Pair till tre barn i åldrarna fem, åtta och nio! Resterande tid av visumets giltigthet spenderas troligen runtom i landet där jag ska jobba, backpacka och så småningom krypa mig hem mot Sverige.

Jag har en tid framför mig med läxläsning, koalor, SOOOOOOL, ständig övning i Engelska, möten med nya människor, köra på fel sida av vägen, 'leka mamma', ett liv i en kulturell STORSTAD, surfing, shopping, internationella happenings, CLUBBING, sight seeing, fotande, fritidsaktiviteter med barnen, KÄNGURUS, surf-hunkar, äventyr.. Som ett stort plus i kanten pluggar en av mina fina Umeå-vänner där nu... vi kommer bo jättenära varandra!

Mitt hjärta stannar i Sollefteå - men kroppen tar jag med mig till Adelaide. What about the blog? Jag kommer fortsätta blogga exakt som jag gör nu; men sidan får en mer down under-approach. Kanske är SWEDEN/AUSTRALIA den bästa mixen i världen?

Kommentarer
Postat av: Kussen i Pite

Fräscht jennifer! Som du kommer att ha fullt upp med tre ohängda ungar som gärna testar dina gränser! :)

Hälsa Crocodile Dundee från mig :)

/André

2011-08-11 @ 20:19:29
Postat av: Jennifer

Haha ja, eller hur? Blir nog fullt ös medvetslös varje dag! :)Kram!

2011-08-12 @ 09:11:17
URL: http://solleftealever.blogg.se/
Postat av: Lena

Bra beslut. Du skulle passa på och göra en mellan landning här i Malaysia, när du åker hem. ;)Finns gästrum hos oss.

2011-08-12 @ 11:13:13
URL: http://lena.nerdlabs.org/blog
Postat av: Backdraft

HejCoolt att åka till Australien som AuPair.Angående bloggen dock. Hoppas på lite jämförande studier mellan Sollefteå/Sverige/Norden och Adelaide/Australien/Oceanien.Vad vi kan lära av varandra är ett tema som kan lyftas tycker jag. Utan att därmed uppmuntra till fler resor för ressugna politiker.

2011-08-12 @ 12:51:00
Postat av: Jennifer

Lena: tack för den inbjudan!! Vore jättekul!! Vi får se vad vi kan planera ihop :DBackdraft: Ja, det känns verkligen både coolt & kul! Jag ska absolut jämföra och reflektera över skilnaderna - och ta vara på dem! Vi har garanterat mycket att lära!Trevlig helg till er alla :)

2011-08-12 @ 13:23:49
URL: http://solleftealever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0