Heliga falukorvar och trogna makaroner

Idag är det torsdagen den 11 augusti. A U G U S T I. När hände det? Det känns som om sommaren flygit fram snabbare än blixten. Och det känns faktiskt i luften att något är på gång, snart förvandlas löven från sommargröna till höströda. Buhu, sommaren är snart slut & jag skulle jag kunna sitta och säga att:

1. Jag redan saknar grillkvällarna och inte ser fram emot den gamla heliga falukorven och de trogna makaronerna.

2. Jag avskyr koftor och vill fortsätta springa runt i linne och inget annat.

3. Hösten är deprimerande, nu går jag i ide och tänker inte le igen förrän i slutet av maj. 


KUL tjej,
eller hur? Nix pix päronbanan -  så jobbar inte jag! Hösten känns inspirerande och jag vill mena att det är nu man har chansen att göra förändringar i livet. Det är dags för en nystart. Kanske ska du bli lite mindre bitter i höst? Kanske ska du börja träna inför beach 2012? Kanske ska du starta företag? Eller maybe baby, så kanske du ska ut på ditt livs äventyr?

Jag ser fram emot hösten, dels för Sollefteås skull - det blir en grym tid, mycket roligt som händer och bidrar till utvecklingen. Och dels för min egen del, eftersom att jag ska bege mig ut i världen.. Vad ska Anderssons Jäntan hitta på nu då? Hmm, jag tror jag håller på det en stund..under dagen ska jag avslöja mina planer ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0