Pessimister älskar misslyckanden

Jag är en person som verkligen roas av pessimister. Vad är jag för en knäppgök? Jo, men kolla här: det är fantastiskt underhållande hur vissa människor alltid lyckas vända myntet till dess negativa sida. Man blir nästan imponerad av hjärnans bittra eftersträvan! 

Det som är mest intressant är hur dessa människor kan förpesta ett helt samhälle. Nää? JOO! De största neggo-nissarna skriker högst, gnäller mest och är absolut livsfarliga för framtidstron. Dessa typer av människor säger saker som "kommunen gör inte ett skit", "ääh hon är bara skrikig inte kan hon förändra nåt i den här stan", "det var bättre förr" och "någon annan borde se till att fixa det där". Neggosar är ofta obotliga nånannanister som stjälper allt i deras väg. Och de FATTAR det inte ens, hoho, är ni grottfolk med IQ Cornflakes Paket eller?!

För att statuera med ett hypotetiskt exempel. Många (inte jag) gnäller över utbudet av klädbutiker på Gågatan. Låt säga att Monki funderar på en etablering men att den inte blir av. Neggo-nissarna gottar sig i detta och skyller som så många gånger förr på KOMMU´N!

Men vet ni vad? Det kan vara just denna tråk-plutt som förstört det hela! Han eller hon kanske jobbade på ett gatukök i stan när Monkis utsände kom dit för en matbit och för att känna av vad Sollefteå är för ett ställe. Denne Monki-snubbe eller donna i fråga, undrar klurigt vad kommunen har att erbjuda och förväntar sig trevliga lovord från hamburgerflipparen... och får svaret: "SOLLEFTEÅ!? Hmmpf en liten håla är det, kommunen gör ingenting och ungdomarna är nåra jävla ligister". 

Eeh. HEJ DÅ, MONKI..  Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh vad jag önskar att jag kunde säga så rakt ut också, men är tyvärr lite rädd för konsekvenser. Tur att jag har denna blogg att sitta och skratta med! För just detta är det mest sanna med Sollefteåborna! Det som inte finns i stan klagas det på men då passar dom också på att klaga på allt som faktiskt finns här när dom ändå kommit igång! :P

2011-08-24 @ 16:43:25
Postat av: Thomas

TACK Jennifer för ett otroligt ispirerande föredrag idag i orrenhuset,det kommer att bli nåt stort av dig ! Sollefteå är den bästa kommun ett barn kan växa upp i.Lycka till i Australien !!(jag hade samma dröm efter att jag gjorde lumpen på I21)

Thomas på Änglarum

2011-08-25 @ 09:28:25
Postat av: Jennifer

Hanna: jaa, men om vi skriker högt tillsammans så kan vi ta konsekvenserna tillsammans också! Jag lovar! Utrota pessimismen, ny kampanj jag ska starta kanske? ;) TACK för att du kom idag! Jättekul!Thomas: TUSEN TACK, det var fina ord! Jättekul att du kunde komma idag, ha det så bra så ses vi!

2011-08-25 @ 11:29:20
URL: http://solleftealever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0